8 Eylül 2013 Pazar

Malavita: Belalı Tanık 27 Eylül'de Sinemalarda


TMC FİLM SUNAR

Malavita: Belalı Tanık
(Malavita)

Gösterim Tarihi: 27 Eylül 2013
Dağıtım: UIP Filmcilik
İthalat: TMC Film
Yönetmen: Luc Besson
Yapımcı: Luc Besson
Yürütücü Yapımcı: Martin Scorsese
Oyuncular: Robert De Niro, Michelle Pfeiffer, Tommy Lee Jones, Dianna Agron

Manzoni ailesinin kökenleri, aslında kötü şöhretli bir mafya geleneğine dayanmaktadır. Fransa'nın Normandy bölgesine, tanık koruma programı çerçevesinde yerleştirilen Manzoniler, Black soyadını alırlar ama yeni çevrelerine alışmakta "biraz" zorluk çekerler. Anne Maggie kasabanın merkezini talan ederken, kardeş Blake'ler okulda gizlice terör estirirler; Fred Blake adını alan Giovanni Manzoni ise her şeyi kontrol altında tutmaya çalışırken elinden 'kazalar' çıkar!

Canınızı seviyorsanız bu aileye bulaşmayın!

Bir mafya patronu ve ailesi, bir çeteyi ispiyonladıktan sonra tanık koruma programı ile Fransa’nın küçük bir kasabasına yerleştirilir. Ajan Stansfield’in (Tommy Lee Jones) aileyi düzende tutma adına verdiği tüm çabalara rağmen Fred Manzoni (Robert De Niro), karısı Maggie (Michelle Pfeiffer) ve çocukları Belle ve Warren eski alışkanlıklarından kurtulamaz ve problemlerini “aile” yöntemleri ile çözerken kimliklerini ele verirler. Bu da eski mafya ahbaplarının peşlerine düşmesine neden olur.

Tüm zamanların en çok bilinen ikililerinden Martin Scorsese ile Robert De Niro’yu tekrar bir araya getiren film, 1995 tarihli Casino’dan bu yana bir araya gelmeyen ikilinin uzun zaman sonra ilk buluşması olacak. 

Danışmanlığını Martin Scorsese’nin, yönetmenliğini Luc Besson'un gerçekleştirdiği kara-komedi türündeki film Robert De Niro, Michelle Pfeiffer, Tommy Lee Jones gibi yıldız isimleri de bir araya getiriyor.

Film, Tonino Benacquista’nın Bedfellas adlı kitabından uyarlama.




*
Share/Save/Bookmark

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder